Za koga je CoolSculpting®?

Idealni kandidati

CoolSculpting® tretman namijenjen je ženama i muškarcima koji se ni uz zdravu prehranu i redovito vježbanje ne uspijevaju riješiti tvrdokornih masnih naslaga na pojedinim dijelovima tijela.

Kandidati su sve dobne skupine koje žele smanjiti ili se riješiti potkožnog masnog tkiva u 9 zona: ispod brade i linije čeljusti, bokovima, trbuhu, unutarnjoj i vanskoj strani bedara, području oko grudnjaka, na leđima, ispod stražnjice, koljenima i nadlakticama. Područje tretiranja određuje se individualno, ovisno o količini masnih naslaga i građi tijela, u skladu sa savjetima liječnika u odabranoj klinici u kojoj se zahvat izvodi.

Što točno rješava zahvat

CoolSculpting® zahvat uz pomoć kriolipolize zamrzava i eliminira masne stanice


Mekano potkožno masno tkivo koje se nalazi na bokovima, trbuhu, bedrima, leđima, koljenima, nadlakticama, oko prsiju, ispod stražnjice te ispod brade, na područjima na kojima ga je uz pomoć drugih metoda teško eliminirati, smrznut će se i nestati putem prirodnih procesa u tijelu.

Područje djelovanja

Kontraindikacije i
mjere opreza

CoolSculpting® je sigurna i učinkovita metoda kriolipolize u 9 zona odobrenih od strane FDA, a neke uobičajene nuspojave uključuju privremenu utrnulost, nelagodu i oticanje.

CoolSculpting® tretman nije za svakoga. Ne biste trebali raditi tretman ako patite od krioglobulinemije, bolesti hladnog aglutinina ili paroksizmalne hladne hemoglobinurije. CoolSculpting® postupak nije tretman mršavljenja. Kao i prije svakog drugog medicinskog postupka, obavezno pitajte svog liječnika je li CoolSculpting® pogodan za vas.